Котельні та теплотраси Покровської громади готові до опалювального сезону на 40%. Роботи тривають за графіком та відставань від запланованих заходів немає. Про це повідомили кореспонденти ТК «Орбіта».

«На даний час працюють 7 комплексних бригад, роботи ведуться на 14 котельні динзаводу, котельні міста Родинське та котельні мікрорайонів Шахтарський, Лазурний та Сонячний», – розповідає директор КП «Покровськтепломережа».

Матеріали та люди є, тому паралельно з роботами в котельнях ведуться ремонти на тепломережах. Заміна великого розподільного вузла, в якому сходяться кілька теплових магістралей виконується за 2 дні. 

«Повністю замінюється трубна частина, відводи, запірна арматура. Тобто проводиться 100% заміна вузла», – пояснила майстриня котельні № 11 Тетяна Басова.

Ремонтна бригада сподівається, що нова важлива частина тепломережі буде працювати без аварійно, а проведення цих робіт було заплановано ще у попередній опалювальний сезон. 

«Взимку цього року тут були аварії, які приводили до повної зупинки котельні № 11 і споживачі не отримували тепло. Тому, згідно з планом попереджувальних робіт, ми запланували заміну цього теплового вузла», – додала Тетяна Басова.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».


Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що енергетики Покровська відновлюють електромережі, пошкоджені внаслідок обстрілу 24 червня