Мешканці Покровської громади у Донецькій області отримали 1 440 сімейних продовольчих наборів, наданих фондом Global Empowerment Mission Ukraine у партнерстві з Howard G Buffett Foundation. За повідомленням Покровської міської військової адміністрації, ці набори було розподілено серед мешканців Срібненського та Новоєлизаветівського старостинських округів. 

Ці продовольчі пакети включають харчові продукти тривалого зберігання та є надзвичайно важливими для сімей, що перебувають у важких умовах військового часу. Кожен набір містить цукор, олію, макарони, крупи, згущене молоко, рибні, м'ясні та овочеві консерви, а також печиво.

Дмитро Єрмолович, керівник гуманітарного штабу Покровської МВА, висловив щиру вдячність за допомогу. 

«Підтримка, яку ми отримуємо від міжнародних організацій, є життєво важливою для нашої громади. Ми щиро вдячні за надання гуманітарної допомоги фонду Global Empowerment Mission Ukraine та особисто Віктору Шотропу, координатору Донецького напрямку GEM. Ваша самовідданість і небайдужість допомагають людям у найскладніші моменти. Завдяки вам ми можемо спільно долати труднощі й підтримувати тих, хто цього потребує», – подякував Дмитро Єрмолович. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Донецька ОВА передала Покровській громаді самоскиди та трактори