Стартувала реєстрація на весняну зміну проєкту «Рінат Ахметов – Дітям. Мирний відпочинок дітям України», яка триватиме з 23 травня по 1 червня 2024 року на Закарпатті. Про це повідомили організатори проєкту. 

Проєкт спрямований на забезпечення психологічної реабілітації, повноцінного відпочинку та відновлення дітей 10-17 років, які постраждали внаслідок військової агресії росії.

«Цікаве дозвілля, креативні конкурси та квести, корисні майстер-класи та професійна команда зроблять усе можливе, щоб діти змогли відпочити як морально, так і фізично», – розповідають організатори. 

Участь у проєкті є безкоштовною. 

Зареєструватися можуть наступні категорії:

▪️діти, яких було повернено до України після незаконного вивезення на росію

▪️діти, які втратили батьків під час війни

▪️діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу

▪️діти під опікою та усиновлені

▪️діти з деокупованих територій

▪️діти, які проживають на території, де ведуться активні бойові дії

▪️діти, які постраждали від бойових дій

Зареєструйтеся можна за телефоном безкоштовної гарячої лінії Фонду 080-050-90-01 або за посиланням

Після заповнення анкети для підтвердження Вашої участі, з вами зв’яжеться представник Фонду.

Зазначається, що батьки/опікуни мають привезти дитину у табір й забрати самостійно. 

«Проєкт буде реалізовано в безпечному місті в Закарпатській області з дотриманням усіх необхідних умов безпеки. 4-місні номери з гарячою водою 24/7, телевізором та кондиціонером. Здорове та збалансоване харчування. Сніданок, обід та вечеря у формі “шведського столу”», – додають організатори.

Табір знаходиться у підніжжя Карпат у безпечній локації з цілодобовою охороною, відеоспостереженням та облаштованим укриттям.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що покровський школяр здобув перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з української мови.