Окупанти намагаються розвинути наступ на Покровськ, Мирноград та Селидове. Про це розповів в ефірі телемарафону речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

"Основні зусилля російських військ зосереджуються певно на намаганні такому, щоб прорвати нашу оборону і розвинути наступ в напрямку населених пунктів Покровськ, Мирноград та Селидове. Адже в районі Нетайлове ситуація характеризується високою активністю ворога", - розповів Волошин.

За словами речника, ворог намагається вийти до великих населених пунктів Курахове та Покровськ, щоб розвинути наступ західніше від Авдіївки та Мар'їнки.

"Після Очеретиного вони якраз рвуться до магістралі Покровськ - Костянтинівка. Можливо, у них є така мета захопити Покровськ та життєво важливу трасу якраз на Костянтинівку", - додав Назар Волошин.

В Генштабі ЗСУ зазначили, що на Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування російських військ в глибину нашої території.

Одна штурмова дія окупантів зазнала невдачі поблизу Новоолександрівки. Ще п’ять ворожих атак тривають поблизу Євгенівки, Сокола та Красногорівки. Ситуація під контролем Сил оборони України.

На Покровському напрямку, за уточненою інформацією, за минулу добу ворог зазнав втрат: 249 окупантів вбитими та пораненими, знищено чотири бойові броньовані машини, артилерійську систему та автомобіль.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в Донецькій області поліція зафіксувала чотири загиблих і 14 поранених, серед яких дитина.