Надзвичайники ДСНС врятували жінку з-під завалів власного будинки у селище Шевченко Покровського району. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

"Вчора, близько полудня, ворог завдав удару по житловому сектору селища Шевченко Покровського району, внаслідок чого було частково зруйновано приватний житловий будинок. За попередньою інформацією, під завалами могла перебувати одна людина", – повідомили у ДСНС.

Рятувальники швидко прибули на місце інциденту та розпочали рятувальні роботи. Завдяки злагодженим діям під уламками будинку вдалося знайти та врятувати 64-річну жінку.

Рятувальники зібрали близько 100 кг зруйнованих будівельних матеріалів. Жінка отримала першу домедичну допомогу на місці події. Однак вона відмовилася від госпіталізації.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що за минулу добу в Покровській територіальній громаді 2 людини отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів.

Окупанти атакували житловий сектор Покровська. Значних пошкоджень зазнали приватні домогосподарства та господарчі споруди. Вогнем знищено 10 гаражів на площі 800 квадратних метрів.