За минулу добу в Покровській територіальній громаді 2 людини отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів. Про це інформує міська військова адміністрація.

Куди поцілив ворог?

" Близько 11 ранку під обстріл потрапило селище Шевченко, в результаті чого один з приватних будинків був частково зруйнований. Зусиллями рятувальників з-під завалів будівельних конструкцій було врятовано жінку 1960 року народження ", - додають в Покровській МВА.

Зазначається, що вчора окупанти атакували житловий сектор Покровська. Значних пошкоджень зазнали приватні домогосподарства та господарчі споруди. Вогнем знищено 10 гаражів на площі 800 квадратних метрів.

З травмою грудної клітки, а також обох верхніх кінцівок до Добропільської міської лікарні було доставлено покровчанина 1981 року народження.

"Минулої доби знову потрапило під обстріл й містоутворювальне підприємство, в результаті якого одна людина загинула та ще одна була поранена", - йдеться в повідомленні.

Як евакуюватися з Покровської ТГ?

Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, як жителям Донеччини безкоштовно евакуюватися до Чернівецької області.