Представники Селидівської центральної міської лікарні відвідали селище Миколаївка в Одеській області на робочому візиті, щоб обговорити можливість релокації потужностей лікарні. Про це повідомила Миколаївська селищна рада.

«Селидівська центральна міська лікарня, яка надає спеціалізовану медичну допомогу мешканцям Селидівської та інших громад на Донеччині, знаходиться в безпосередній близькості від лінії фронту. Медичний заклад вже двічі потрапляв під ворожий вогонь російських окупантів та частково зруйнований. Тому питання збереження медичного обладнання, матеріальних цінностей та кадрового потенціалу лікарні наразі є дуже актуальним», – йдеться в повідомленні.

Представники Селидівської центральної міської лікарні на чолі з директором Ігорем Кіяшком провели зустріч у селищі Миколаївка з головою Миколаївської селищної ради Віктором Купченком і керівником Комунальної некомерційного підприємства «Миколаївська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Андрієм Демським, щоб обговорити можливості релокації лікарні.

«Дякуємо за теплий прийом, конструктивний діалог та сподіваємось на подальшу ефективну взаємодію», – зазначив на завершення візиту керівник лікарні Ігор Кіяшко.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Метінвест допомагає у відновленні хірургічного відділення КЛІЛ.