Тепло на Шахтоуправлінні «Покровське» та збагачувальній фабриці «Свято-Варваринська» буде забезпечено. Про це запевняють у пресслужбі «Метінвест Покровськвугілля».

Фахівці дільниці «Теплопостачання» особисто перевірили всі 5 котелень на промислових майданчиках, а також кожен із 18 котлів. Окрім успішних пробних пусків, є достатні запаси вугілля та необхідних матеріалів, яких вистачить на весь опалювальний сезон.

Готуючись до чергової зими в умовах війни, #МетінвестПокровськвугілля подбало про встановлення автономних джерел живлення на котельнях. Це забезпечить постачання тепла та гарячої води споживачам, навіть у разі виникнення критичних обставин.

Для безперебійної подачі води в шахтоуправлінні функціонують три свердловини. На головному промисловому майданчику та повітроподавальному стовбурі №2 вода зі свердловин додатково очищається за допомогою установок зворотного осмосу. Це не тільки доводить якість води до технологічних норм, але й продовжує термін експлуатації обладнання.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав про прохідницьку бригаду «Метінвест», яка продовжує будівництво шахти, попри виклики війни