Випускники шкіл міста Покровськ продемонстрували видатні результати на Національному мультипредметному тесту (НМТ) 2024 року, зокрема, троє учнів здобули максимальні 200 балів з кількох предметів. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Серед них Кіра Бойко, випускниця школи І-ІІІ ступенів № 9, яка показала вражаючі результати, набравши 200 балів з математики, історії України та англійської мови. Кіра захоплюється гуманітарними науками і активно вивчає англійську мову, маючи мрію стати викладачем.

Крім Кіри, двоє інших учнів Ліцею №1 також показали чудові результати з англійської мови, склавши іспит на 200 балів. Аліна Коврижко та Даниїл Криворучко демонструють свої професійні амбіції та підготовку до майбутньої кар’єри: Аліна прагне стати перекладачем, а Даніїл зосереджується на галузі ІТ, де знання англійської мови є надзвичайно важливими.

«Досягнення Кіри Бойко, Аліни Коврижко та Даніїла Криворучка є не лише особистою перемогою, а й гордістю для всієї громади, демонструючи, що навіть у складних умовах можна досягати високих результатів. Покровськ пишається своїми випускниками й бажає їм подальших успіхів у навчанні та кар'єрі», – прокоментували у Покровській МВА. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що в Україні запустили корисний сайт для вступників у заклади професійної освіти