Після чергової масованої атаки на енергосистему цієї ночі (зокрема, на об’єкти генерації), сьогодні можливе застосування обмежень для промислових споживачів у період з 18-ї до 23-ї години. Застосування обмежень для побутових споживачів не планується, за винятком Харківської області. Про це повідомили у Міністерстві енергетики України. 

Метою нічної атаки стали об'єкти генерації та передачі електроенергії в Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Водночас Міністерство знову звертається до громадян із проханням економно використовувати електроенергію в години пік: з 7:00 до 10:00 та з 17:00 до 22:00.

«Це необхідно для стабільної роботи енергосистеми, яка суттєво постраждала під час останніх обстрілів, та дасть можливість не обмежувати споживання побутовим споживачам», — зазначили енергетики.

Дізнатися графіки відключень електроенергії у Покровську та інших містах Донецької області можна на сайті ДТЕК Донецькі Електромережі за посиланням

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що ДТЕК відновив електропостачання для понад 7 тисяч родин Донеччини