У Мирнограді після тривалої перерви запрацювала автостанція. Відтепер, аби придбати квитки на рейси міжміського сполучення, мешканцям не обов'язково  їхати до сусіднього Покровська. Про це повідомляє ТК "Капрі".

"Ми працюємо за графіком з 7 ранку до 16.30. Автобуси у нас курсують за різними напрямками. Можна виїхати і до Дніпра, Слов'янська. Якщо пасажиру треба далі, то можемо запропонувати рейси і до Одеси, Києва, Варшави, це можливо з пересадкою. До Костянтинівки можна доїхати за 200 гривень, ціни різні", - розповідає співробітниця автостанції Ольга.

Вартість квитка залежить від обраного маршруту, додають фахівці. Поки попит серед пасажирів невеликий, бо автостанція тільки нещодавно почала працювати.

 

Забронювати квитки та дізнатися детальну інформацію про напрямки курсування автобусів з Мирнограда, пасажири можуть за телефоном автостанції: 050 477 03 51.

Детальніше - у відео ТК "Капрі".

Раніше Рokrovsk24.news  повідомляв, що на Донеччині змінюється курсування евакуаційного потягу. Безкоштовна евакуація відтепер буде здійснюватися до територіальних громад Волинської області.