Покровська громада активно підтримує своїх мешканців, особливо тих, хто знаходиться у важких умовах через бойові дії. Завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями, такими як World Central Kitchen, громада реалізує програми допомоги. Наприклад, 10 липня у Координаційному комітеті самоорганізації населення відбулася видача продовольчих наборів для осіб з інвалідністю 1 і 2 груп. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Всього було роздано 550 наборів, кожен з яких містить необхідні харчові продукти для підтримки щоденного життя. До складу набору входять продукти тривалого зберігання, а саме різні види круп, консерви, олія, чай, згущене молоко тощо.

World Central Kitchen є однією з благодійних організацій, яка від самого початку повномасштабного вторгнення росії в Україну активно допомагає постраждалим. Ця організація щомісяця забезпечує тисячі людей, постраждалих від війни, необхідними продуктами харчування. Їхня підтримка має велике значення для багатьох мешканців Покровської громади, допомагаючи їм витримувати труднощі воєнного часу та полегшуючи побутові умови.

«Ми завжди прагнемо забезпечити наших громадян найнеобхіднішим, особливо тих, хто цього потребує найбільше. Люди з інвалідністю стикаються з численними викликами, і наша мета – полегшити їхнє життя, надавши необхідну допомогу. Ми вдячні нашим благодійникам за їхню небайдужість», – зазначила керівниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що вчителям Покровської громади вручили сучасні ноутбуки