У понеділок, 26 серпня, в Покровській територіальній громаді за розпорядженням "Укренерго" застосовано графік аварійних вимкнень. За інформацією Покровської МВА, вже знеструмлено центральну та західну частину міста.

Жителі Донеччини можуть перевірити причину відсутності електроенергії на офіційному сайті компанії ДТЕК . Там же можна подати заявку на відновлення світла.

Енергетики готові приймати звернення жителів та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. 

Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.  

"Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, - не діють. Енергетики всієї країни працюють 24/7, щоб повернути світло в оселі українців", - зазначили в ДТЕК.

Ворог знову тероризує всю Україну ракетами. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко. 

"Ворог не залишає планів позбавити українців світла. Оператор системи передачі терміново ввів режим екстренних відключень електроенергії. Ситуація складна, наслідки атак уточнюються. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією", - додав Герман Галущенко

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, як формуються графіки відключення світла