В Покровську до Дня дитячої йоги освітяни провели для малечі заняття з фізичного здоров'я. Захід відбувся в одному з укриттів міста.

Свято організували працівники дошкільних закладів "Росинка" та "Калинка".

Ігри, вправи та руханки. На заняття з бебі-йоги освітяни запросили і родини малюків. Олена Міщук з дитиною на такому заході вперше.

"Надзвичайно цікаво, дуже продумана організація, цікавий сюжет – подорож до Африки. Дітям дуже сподобалося, адже були й сюрпризи, і ласощі, і повітряні кульки. Ми дуже вдячні організаторам за такий захід», — додає пані Олена.

За словами організаторів, головна мета таких зайнять - це зміцнити здоров'я дітей та привчити їх до активного способу життя.

«Йога для дітей – це особливий простір, де малюки навчаються не лише виконувати фізичні вправи, а й довіряти своїм можливостям, проводити час в атмосфері гри та задоволення"-, розповідає завідувачка закладу дошкільної освіти №2 «Росинка» Вікторія Громяк.

Також педагоги пояснюють, що заняття йогою допомагають дитині сформувати правильні звички й, як наслідок, сильний характер.

В кінці занять малечі роздали різноманітні подарунки.

Раніше повідомляв Рokrovsk24.news, що покровський школяр здобув перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з української мови та літератури.