Дитячі садочки Покровської громади продовжують функціонувати в умовах воєнного стану, проводячи заняття для дітей у невеликих групах прямо в облаштованих укриттях. Останній пізнавально-розважальний захід був присвячений кольорам та мистецтву малювання. Цю подію відвідала знімальна команда ТК «Орбіта».

Разом з вихователем та казковими героями діти шукали відповіді на питання, малювали, танцювали, створювали аплікації з долоньок та брали участь в естафетах.

Педагоги зазначають, що зустрічі наживо дуже цінні для дошкільнят, отож намагаються, щоб кожне таке заняття було насичене цікавими, розвивальними активностями.

«Нам треба надолужувати програмний зміст. У кожного віку є своя програма й ми будемо з дітьми цим займатися. Будуть проводитись заняття та ігри, щоб діти не почували себе одинокими, сидячи вдома, а навчатимуться спілкуватися разом. Що дуже важливо», – каже завідувачка закладу дошкільної освіти Віра Гнілова.

«Нашим малятам та працівникам дошкільної освіти дуже не вистачає такого живого спілкування. А безпека – понад усе, тому ми дуже вдячні за таке надійне укриття, де ми можемо займатися з діточками», – додала вихователька Юлія Дубініна. 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Метінвест допомагає облаштувати укриття в лікарні Покровська.