В Покровській громаді 30 обдарованих учнів отримають стипендії за успіхи в навчанні. Відповідне рішення ухвалили на засіданні спеціальної комісії.

В Покровській МВА додають, що розмір стипендії залежить від досягнень та віку і з минулого року є незмінним – від 1000 до 1200 гривень.


"Цьогоріч стипендії отримають 30 учнів, які протягом 2023/2024 навчального року стали переможцями обласного та всеукраїнського етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України", - розповіла заступниця начальника військової адміністрації Маргарита Ідрісова.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Покровській територіальній громаді багатодітні родини отримали гігієнічні набори від благодійних організацій.

Крім того, Червоний Хрест України надав гуманітарну допомогу постраждалим від обстрілу у Покровську. Всього було видано 64 гігієнічні набори, кожен з яких призначений для потреб п'яти осіб протягом місяця.