У Покровську благодійники надали жителям будівельні матеріали для швидкого відновлення житла. Про це розповіли у міській військовій адміністрації.

Зокрема, БФ "SOLIDARITÉS INTERNATIONAL" доставив до Покровської територіальної громади 80 наборів будівельних матеріалів, які містять: брезент, прозору пластикову плівку, дошку, цвяхи, орієнтовно-стружкову плиту, рейки, монтажну піну.

 До набору для швидкого ремонту входять матеріали, призначені для тимчасового надання стабільності конструкції пошкодженого будинку.

 «Покровський комітет самоорганізації населення завжди координує розподіл гуманітарної допомоги у громаді і наші постійні партнери SOLIDARITÉS INTERNATIONAL вчергове не залишились осторонь від проблем мешканців Покровської громади, які потребують підтримки після обстрілу. Від Покровської міської військової адміністрації щиро дякуємо благодійникам за тривалу та важливу допомогу нашим людям», – говорить Марина Ухова, керівниця ККСН.

Власники пошкодженого житла можуть залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Нагадаємо, що в Покровській громаді внаслідок обстрілів отримали поранення 2 мирних жителів

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що надзвичайники врятували жінку з-під завалів власного будинку у селищі Шевченко Покровського району.