У Покровській міській територіальній громаді через погіршення безпекової ситуації та рішення про загальну евакуацію призупинили ряд адміністративних процесів. Згідно з Розпорядженням начальника Покровської МВА С. Добряка від 19.09.2024 р. № 1800рг, тимчасово зупинено дію попереднього розпорядження № 2395рг від 28.12.2023, яке стосувалося затвердження графіків прийомів громадян на 2024 рік. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

«Проведення особистих, спільних і виїзних прийомів громадян та «прямих телефонних ліній» начальника Покровської міської військової адміністрації та його заступників на 2024 рік тимчасово призупинені», – повідомляють в адміністрації. 

Також у громаді призупинено прийоми громадян та телефонний зв'язок з населенням з боку керівників підприємств, установ та організацій. Жителі, які мають пропозиції, зауваження, заяви чи скарги до органів державної влади або місцевого самоврядування, можуть звернутися до відділу по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації.

Більше про порядок звернення до Покровської адміністрації за посиланням

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Бюро технічної інвентаризації Покровська відновив роботу на Дніпропетровщині