Цього року День матері відзначають 12 травня. З цієї нагоди у Покровській громаді спеціалісти дошкільних закладів освіти разом з дітлахами організували для матусь  святковий квест та розважальну програму.

Як зазначили в МВА, учасники заходу змогли взяти участь у різноманітних конкурсах, іграх, а також потанцювати та виконати різноманітні цікаві завдання.


Особливим сюрпризом для присутніх став майстер-клас, де дітлахи власноруч виготовляли подарунки для своїх мам.

«Діти своїми посмішками надихають нас та дають надію на світле майбутнє. Дуже цікавий захід організували, нам дуже сподобалося, адже ми не просто сиділи спостерігали, як наші діти бігають та веселяться, а самі з ними танцювали та грали в різні ігри», – розповідає пані Ілона, одна з матусь.

На святкування з'явився улюблений герой всіх українців — пес Патрон, який також подарував матусям квіти.

 «Свято пройшло чудово. Всі отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Загалом в нашому садочку нараховується 87 діток. Наші заклади дуже творчі, педагоги завжди готуються до таких заходів, аби підтримати діточок в цей складний час. В нас також багато планів на майбутнє, але не буду розкривати подробиць, це ви вже згодом побачите самі», – зазначила завідувачка закладу дошкільної освіти №5 «Вербонька» Клавдія Макарова.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що  співробітниця перинатального центру Покровська перемогла в конкурсі «Найкраща медсестра України»