У Покровську застосовано графік погодинних відключень. Наразі частково знеструмлено центральну частину міста та район 8 групи. Орієнтовно до 19:00.

Відповідно до наданих вказівок, графіки стабілізаційних відключень діятимуть протягом доби. Причина – щільна хмарність по Україні, яка заважає працювати СЕС потужніше.

"Лімітів споживання, наданих НЕК Укренерго для Донеччини на 24 травня, вистачить на забезпечення 71% потреб області", - йдеться в повідомленні ДТЕК Донецькі електромережі.

Фахівці додають, що відключення світла є необхідним заходом для збереження енергосистеми. Ворогом зруйновано 80% теплової генерації, дефіцит в енергосистемі залишається значним.

Дізнатися графік стабілізаційних відключень можна на сайті ДТЕК Донецькі електромережі за посиланням у розділі «Відсутня електроенергія». Також вся необхідна інформація є у чат-боті Viber та Telegram енергокомпанії.

В ДТЕК просять споживачів не вмикати всі прилади одночасно після відновлення світла, щоб уникнути нових відключень через аварії.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що на Донеччині відбуватимуться стабілізаційні відключення електроенергії.