В Покровській громаді відсьогодні розпочався ремонт та оновлення зупиночних павільйонів. Про це повідомляють в МВА.

"Зокрема, комунальники розпочали ремонт павільйонів на автостанції по вулиці Шевченка. Перш за все, проводяться роботи з монтажу нових козирків з металевого профілю, щоб замінити розбиті пластикові. Після цього фахівці підприємства планують виконати обшивку стін та боковин OSB-листами",- йдеться в повідомленні.

За словами в.о. начальника транспортного відділу Артема Колосова, роботи з ремонту виконуються власними силами комунального підприємства  «Покровськ Авто».

 Нові козирки забезпечать надійний захист від погодних умов, а обшивка стін ОСБ-листами покращить зовнішній вигляд станції та захистять від вітру та опадів.

В міській військовій адміністрації зазначили, що загалом у місті планується відремонтувати шість таких місць очікування громадського транспорту.


Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в центрі Покровська комунальники ремонтують трубопровід. Через це частина містян залишилась без води.

Роботи передбачають заміну трубопроводу загальною довжиною сто сорок  метрів. Після завершення ремонту планується виконання робіт з благоустрою території, включаючи зворотню засипку, планування та замощення плиткою.