З понад трьох тисяч педагогів вчителька математики Покровської школи №9 Ольга Ензельт увійшла в десятку кращих вчителів України премії Global Teacher Prize. Про роботу та сам конкурс пані Ольгу розпитувала знімальна команда телекомпанії «Орбіта».

Пані Ольга мешкає в Тернополі і два роки дистанційно працює в опорній школі Покровська. Загалом, Ольга Павлівна вже 25 років працює в педагогічній сфері. Для неї це вже друга спроба участі в цьому конкурсі.

На початку серпня пані Ольга дізналася, що потрапила до 50 кращих вчителів України. 1 вересня оголосили десятьох претендентів на премію. 15 вересня в Ужгороді десятка найкращих зустрінеться з тренерами й візьме участь у дводенних великих активностях.

Учні Ольги Ензельт – неодноразові переможці олімпіад та конкурсів. Вчителька розповіла, що у своїй багаторічній роботі керується кількома принципами.

«Я дала собі слово, що мої діти ніколи не будуть боятися математики. Тому ключовим принципом моєї роботи є, щоб дитина мені довіряла, щоб дитина не боялася. Я пояснюю, що оцінка – це лише число, цифра – і все», – розповідає Ольга Ензельт.

А ще вона вчить дітей завжди аналізувати помилки та не робити з них трагедій. 

Ім’я переможця конкурсу стане відомо до 5 жовтня. У Міжнародний день вчителя він отримає 1 мільйон гривень на здійснення власної освітньої мрії.

Детальніше – в сюжеті телеканалу «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що цього навчального року розпочали навчання онлайн 9 тисяч учнів Покровської громади