За останні 24 години Покровська громада зазнала трьох обстрілів з боку ворога. В результаті атак постраждали сільськогосподарське підприємство та дорожня інфраструктура. Про це повідомила Покровська міська військова адміністрація.

Російські війська продовжують тероризувати місцевих жителів Донеччини, скидаючи авіаційні бомби «КАБ-250» на мирні міста та нищачи інфраструктуру. 

4 вересня близько 04:50 ранку на Покровськ було спрямовано три такі бомби. Внаслідок атаки було поранено чоловіка, народженого у 1956 році, пошкоджено дві промислові будівлі, вантажний автомобіль та приватну крамницю.

Того ж дня, о 11:10, авіаційна бомба «КАБ-250» влучила у фермерське господарство у селі Даченське. В результаті атаки пошкодження зазнали складське приміщення та сільськогосподарська техніка, однак обійшлося без жертв та постраждалих.

Сьогодні зранку ворожі ракети влучили у дорожньо-транспортну інфраструктуру, внаслідок чого було пошкоджено міський шляхопровід. Наразі на ньому організований реверсивний рух.

«Залишатись в громаді небезпечно! Вчергове закликаємо – евакуюйтесь!», – підкреслюю у Покровській МВА.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав про наслідки обстрілів Донеччини за минулу добу