У неділю, 18 серпня, Мирноград зазнав ворожих атак. Серед мирних жителів є загиблі і постраждалі.

Зранку окупанти обстріляли місто з артилерії — поцілили у приватний будинок.

"Загинула жінка 1941-го року народження, поранено 56-річну жінку. Пошкоджено 3 будинки", - розповідає начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Пізніше, за даними Донецької обласної прокуратури, у Мирнограді окупанти з дрону скинули вибуховий пристрій на одну з вулиць, по якій у той час йшов 41-річний місцевий житель. У чоловіка діагностовано осколкові поранення й перелом шийного відділу хребта.


Крім того, ворожі війська згодом знов атакували місто. Внаслідок чого загинув 44-річний водій, котрий перебував за кермом автомобіля. Попередньо, ворог використав «ФАБ-500».

Нагадаємо, що в Мирноградській МВА закликають жителів не зволікати з евакуацією, адже лінія фронту з кожним днем стає все ближче.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що з 19 серпня буде посилено комендантську годину в Мирнограді та Селидовому, вона триватиме з 15:00 до 11:00. Жителів просять дотримуватися обмежень і не наражати себе на небезпеку.

Для того, щоб безкоштовно виїхати до безпечного регіону, необхідно залишити заявку за номером телефону: (098) 890-33-18 або (066) 285-62-90.