В п'ятницю, 31 травня, під ворожим вогнем опинився Мирноград. Як зазначили в Донецькій обласній прокуратурі, російська армія вчинила атаку двома керованими авіаційними бомбами «УМПБ Д-30 СН».

В епіцентрі удару опинився житловий квартал. Отримали поранення 5 жителів. У постраждалих медики виявили мінно-вибухові травми, різані рани тіла й осколкові поранення.


"Чотирьом чоловікам віком від 22 до 43 років та 40-річній жінці надано кваліфіковану медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

У місті пошкоджено багатоквартирні будинки, автомобілі та навчальний заклад. Прокурори на місці вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.


За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Селидовому внаслідок авіаудару загинули дві людини.  На місці події рятувальники виявили тіло 13-річного хлопчика.