У Покровську минулої доби внаслідок обстрілу постраждала місцева жителька, пошкоджено близько 10 приватних домогосподарств. По це повідомляють у міській військовій адміністрації.

Зазначається, що вранці 16 жовтня під ударом опинилась північна частина Покровська. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено 8 житлових будинків. Крім того, поранення отримала одна жінка.

"Близько 16.00 відбувся артобстріл, в результаті якого сталось влучання у дорожнє покриття у мікрорайоні «Лазурний». Без постраждалих " , - додають у МВА.

Вчора ввечері наслідок ворожого обстрілу було пошкоджено газогін та житловий будинок в центральній частині міста. 

Крім того, за даними ДСНС, рятувальники ліквідували наслідки ворожого обстрілу в житловому секторі.


"Внаслідок влучання снаряда загорівся приватний житловий будинок. На місці пожежі рятувальники 51 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння на площі 90 кв. м. Будинок знищено повністю", - йдеться у повідомленні. 

В Покровській громаді триває евакуація цивільного населення. Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення є Дніпропетровська область.

Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, що мешканці Донеччини у жовтні евакуюватимуться до Черкаської області