Сьогодні, 7 червня, Селидівська громада опинилась під ворожим вогнем. В міській військовій адміністрації зазначили, що вранці місто зазнало авіаудару.

"Приблизно о 06.05 російські війська знову обстріляли м. Селидово 2-ма авіабомбами "УМПБ Д-30СН" ", - йдеться в повідомленні.

Наразі відомо про пошкодження будівлі 2 підприємств, 5 багатоповерхових житлових будинків, 3 магазини та аптека. Постраждалих та загиблих серед цивільного населення немає.


Це не перший обстріл Селидового. Вчора окупанти скинули на місто 4 авіабомби, поранили 7 мирних жителів, пошкодили щонайменше 13 багатоквартирних будинків, підприємство, шість цивільних авто.

На місцях обстрілів  комунальники усувають наслідки ворожої атаки, прибираючи вулиці міста від скла, шматків землі та уламків.

Від гуманітарної місії "Проліска" люди отримують теплі ковдри, також спеціаліст надає психологічну допомогу тим, хто її потребує. Окрім цього, очікується допомога від благодійного фонду "Янголи Спасіння" у вигляді OSB-листів, плівки та тарпауліну.

Про наслідки авіаударів протягом доби - у відео Селидівської МВА.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв про лінію фронту, яка проходить вздовж Очеретинської громади.