Як повідомляв Рokrovsk24.news , 8 квітня Селидове зазнало обстрілу,  внаслідок чого отримали поранення 5 мирних жителів.

За інформацією ДСНС, противник поцілив в багатоповерхівку, від чого виникла пожежа в квартирі на 5 поверсі. 

За даними МВА, наразі на місці влучання  триває ліквідація руйнувань. Комунальники очищають вулиці від уламків, скла, будівельного сміття.

У понівечених будинках забивають віконні прорізи, допомагають у розвантаженні будматеріалів. Допомогу постраждалим мешканцям надають і благодійники.

Представники БФ "Карітас Маріуполь" видали людям гігієнічні набори, а благодійний фонд "Янголи Спасіння" надав OSB-листи та плівку, також від гуманітарної місії "Проліска" жителі отримали ковдри.

Наразі працівники гуманітарного штабу та КП "Комунальник Селидове" працюють над видачею необхідної допомоги людям.

В поліції Донецької області зазначили, що в місті після обстрілу пошкоджено три багатоквартирних будинки, бібліотека, магазин.

Як передає Суспільне, чотирьом із п'яти пораненим жителям Селидового надавали допомогу у лікарні Покровська. Наразі одна людина лишається у важкому стані.

"До приймального відділення доставлені троє людей, надана допомога та отримують подальше лікування в амбулаторних умовах. Одного хворого похилого віку госпіталізовано до хірургічного відділення з множинними осколковими пораненнями. Стан його важкий, але стабільний", — розповів  лікар-хірург Покровської лікарні Ігор Климов.

Жителі досі оговтуються від ворожої атаки. 

Деталі - у відео Суспільне Донбас