У Кам'янському внутрішньо переміщені особи із Селидівської громади отримують писхологічну, медичну і гуманітарну допомогу  в Центрі підтримки ВПО "СЕЛИДОВЕ.UA". Про це повідомляє пресслужба МВА.

Зазначається, що днями психологиня Центру Проліска-Дніпро провела психологічний тренінг для дорослих, під час якого учасники змогли дізнатися про ментальне здоров’я та як його зберегти в умовах війни.

Зокрема, на заняттях переселенці опанували вправи та техніки піклування про себе та інших, а також змогли дізнатися, як відновити та зміцнити  своє психологічне здоров’я.

"Учасники заходу мали змогу відчути вплив і зміни у відчуттях, стані тіла, і поміряти рівень особистого ментального здоров’я" , - додають в Селидівській міській військовій адміністрації.

Крім того, нещодавно тренери Кам’янської міської організації Товариства Червоного Хреста провели для працівників Центру заняття з психологічного розвантаження.

Напередодні, в Центрі підтримки БФ «CARE UKRAINE» здійснювалася реєстрація на грошову допомогу мешканців, які евакуювались до м. Кам’янське та Дніпропетровської області протягом останніх 30 днів.

Про те, як отримати допомогу, можна дізнатися за телефоном Контактного центру - 0800 33 64 54 та на офіційних сторінках Селидівської МВА у соцмережах (Telegram Instagram, Facebook). 

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, де можна отримати безкоштовну психологічну допомогу.