«Метінвест» вчергове долучився до кампанії з оздоровлення підростаючого покоління Донеччини. Понад два десятки дівчат та хлопців віком до 14 років відправились до дитячого табору в західну частину України. 

"Це 23 дитини співробітників підприємств "Метінвест Покровськвугілля", діти військовослужбовців, мобілізованих, ветеранів, які вже повернулися з війни. Також діти військовослужбовців, які, на жаль, вже  загинули. Другий рік поспіль «Метінвест» реалізує цей проєкт, це дитячий оздоровчий тур до західної України. Програма включає в себе психологічні тренінги, розважальну частину. Також різні екскурсійні тури та відпочинок, п'ятиразове харчування " , - розповідає Артем Шаповал, начальник управління соціальної інфраструктури адміністративного забезпечення Метінвест Покровськвугілля.

Діти пані Анастасії теж відправились на відпочинок. Син та донька не вперше проводитимуть дозвілля у затишних куточках західної України.

"Дякуємо "Метінвесту". Ми вже вдруге приймаємо участь в такій акції. Самотужки дуже важко відправити дітей ", - каже Анастасія.

Традиція, започаткована компанією "Метінвест" у попередні роки, має продовження. Дітей відправляють на відпочинок у комфортабельний оздоровчий комплекс.

Детальніше - в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що діти з Донеччини завдяки ФК "Шахтар" відвідали фінал Ліги чемпіонів у Лондоні.