Працівники комунальних служб щоденно, починаючи з раннього ранку, докладають максимум зусиль, щоб вчасно привести до ладу вулиці нашого міста. Вони працюють, не зважаючи на небезпеку, та з вірою в перемогу ЗСУ над темними силами, які загрожують нашій українській Донеччині. Детальніше про роботу комунальників Покровська розповіли у міській військовій адміністрації.

Кожного дня за чітким графіком та маршрутом, працівники дільниці «Санітарна очистка міста» КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» об'їжджають місто, збираючи щотижня понад 200 тонн сміття.

Сьогодні планово вивозиться сміття з євроконтейнерів на проспекті Шахтобудівників.

"Ми продовжуємо кожен день планово виконувати роботи з вивозу сміття всієї Покровської громади. В державному секторі ми щоденно працюємо у м. Родинське, і м. Покровськ, а в приватному секторі з понеділка по п'ятницю за встановленими маршрутами згідно з графіком", – зазначає головний інженер КП «БКП» Юрій Кій.

Для вивозу твердих побутових відходів залучено п'ять сміттєвозів, які щодня збирають до 200 кубометрів сміття.

На дільниці "Санітарна очистка міста" щодня працює 15 осіб, розділених на бригади, де кожна складається з одного водія та двох вантажників. Їхній робочий день триває з 7:00 до 16:00.

Наразі комунальне підприємство обслуговує понад 56 тисяч абонентів, забезпечуючи чистоту і порядок у місті.

Спочатку повномасштабного вторгнення вивезли понад 4 000 м.куб. сміття, яке утворилось внаслідок обстрілів, зокрема це будівельне сміття, залишки вікон та меблів.

Рівень оплати за послугу в громаді впав на 10%, тому що покровчани виїжджають в більш безпечні місця.

"Закликаємо мешканців ставитися з розумінням та повагою до відповідальної і складної роботи наших комунальних служб", – наголошують у Покровській МВА.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську оновлюють дорожню розмітку.