Фахівці благодійного фонду «Право на захист» безкоштовно надають юридичну допомогу жителям Покровської територіальної громади. Про це повідомили в міській військовій адміністрації.

Здебільшого, мешканці звертаються до правників, аби проконсультуватися з питань, які стосуються відновлення або оформлення документів на спадщину чи власне майно.

Також цікавляться,  як поновити виплати або отримати відшкодування за зруйноване житло.

На прийом до юристів приходять не лише місцеві жителі, але і вимушено переміщені особи.

«Наша мета полягає у забезпеченні доступної та якісної юридичної допомоги для громадян. Ми прагнемо допомогти кожній особі розв'язати важливі життєві ситуації та захистити її права. Будемо продовжувати співпрацювати з Покровською МВА і надалі», - зазначила юристка БО "Право на захист" Олена Федько.

 

Цього разу юридичну допомогу фахівці надали 10 мешканцям громади. Безкоштовні консультації правники надаватимуть і надалі.

Інформація про найближчі зустрічі буде на офіційному сайті Покровської МВА.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що студентам медикам дозволили виїзд за кордонКабінет Міністрів оновив Правила перетину державного кордону громадянам України.

Відтепер студенти-чоловіки від 18 до 22 років, які здобувають освіту за денною формою в університетах і здобувають ступені магістра у галузях медицини, фармацевтики або ветеринарії, мають право на перетин кордону під час воєнного стану.