У Покровську склалася катастрофічна ситуація, через що сили оборони направили туди свіжі підрозділи. Військовий експерт Микола Мельник повідомляє, що за останні два дні росіяни здійснили прогнозоване просування на Покровському напрямку, завдаючи ударів по лінії Гродівка - Красний Яр, Новогродівка, Селидове - Мемрик. Для російських військ важливо захопити Покровськ та відрізати Карлівку, що створює загрозу північному флангу оборони Курахового.

Генштаб ухвалив рішення посилити Покровський напрямок свіжими підрозділами, відповідаючи на нагальну потребу стабілізувати ситуацію. Існує надія, що нові бригади уникнуть помилок минулого, коли позиції втрачались протягом доби.

Зараз постійно протиставляють успіхи на Курщині невдачам під Покровськом, що більше нагадує більшовицьку пропаганду, де "чим гірше, тим краще". Звісно, вислуховувати позитивних блогерів, які не знають, куди приписати "геній" командування, може бути неприємно. Але й захоплюватися нашими поразками та ігнорувати успіхи — це шлях в нікуди. Це знецінює героїчні зусилля наших бійців, які звільняють етнічні українські землі від багатовікової окупації.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що наступ на Курськ не спричинив бажаного ефекту на Покровській напрямок.