Російські війська можуть планувати новий масштабний наступ на Покровськ у Донецькій області. Однак, через надійну оборону, яку тримають ЗСУ в районі Селидового, цей крок є надзвичайно ризикованим для окупантів. За словами Олександра Коваленка, політичного експерта групи "Інформаційний спротив", подальші дії російської армії будуть залежати від їхніх успіхів на південних флангах.

Українські військові міцно утримують оборону в районі Селидового, що стримує ворожі спроби розпочати міські бої. За словами Олександра Коваленка, поки Селидове під контролем України, будь-який наступ на Покровськ стає вкрай ризикованим і може привести до великих втрат для російських військ.

Ситуація в районі Селидового впливає на подальші плани окупантів, зокрема на дії в квадраті Гірник - Курахівка - Зоряне. Контроль ЗСУ над цими населеними пунктами також не дозволяє російським військам рухатися в напрямку Курахового. Експерт підкреслює, що саме розвиток подій у цих локаціях визначатиме можливості ворога щодо активізації наступу на Покровському напрямку.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Служба безпеки України затримала агента ФСБ на Донеччині, який готував серію повітряних ударів російських військ по українських позиціях у Покровському районі.