Кілька супермаркетів, де робили покупки чимало мешканців Покровська, вже зачинили свої двері. Утім, проблем з продовольчими та непродовольчими товарами у місті немає. Деякі магазини, а також поштові оператори не поспішають залишати прифронтовий населений пункт, повідомили кореспонденти ТК "Орбіта".

ЕКО маркет поки продовжує свою роботу. На прилавках магазину великий вибір як  продовольчих товарів, так і господарських. Щоправда, відвідувачів вдень небагато і набирати повні кошики покровчани не поспішають.

А ось відправити з міста пакунки й торби нині охочих вдосталь. Два поштових оператори все ще обслуговують громадян.

"На сьогодні у Покровську функціонує 5 відділень "Укрпошти" у штатному режимі й надають всі послуги поштового зв'язку: виплата пенсій, перекази, приймання платежів, вручення та приймання поштових відправлень. У зв'язку з масовою евакуацією населення, обсяги приймання поштових відправлень збільшились втричі, тому на відділеннях виникають черги. Але ми прикладаємо максимум зусиль для прискорення відправлень", – повідомила Світлана Онищенко, територіальна менеджерка Донецького регіону АТ "Укрпошта".

Світлана Онищенко повідомила, що ніяких термінів щодо припинення роботи у Покровську поки немає. Фахівці на місцях та виконують свої обов'язки. Що стосується сусідніх міст, які ще ближчі до лінії фронту, то там діяльність установ довелось призупинити.

"У зв'язку із закриттям поштових відділень у Мирнограді та Селидовому, наші мобільні поштові бригади будуть обслуговувати ці населені пункти та надавати весь спектр поштового зв'язку", – підкреслила Світлана Онищенко.

Улюблений для багатьох дівчат та жінок магазин Eva працює та асортимент товарів великий.

Детальніше – в сюжеті ТК "Орбіта".


Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як працюють ЦНАП та нотаріус у Покровську в умовах евакуації