У Покровську молода підприємниця годує і евакуює подалі від обстрілів покинутих тварин. Про це повідомляє ТК "Орбіта".

Тетяна - переселенка з Донецька. Вже 10 років живе у Покровську. Тепер знову вимушена тікати від війни. Дівчина зі сльозами на очах розповідає, що їй важко вкотре залишати рідну домівку.

"Поїхати з дому - це не просто, адже ти все життя чи певну кількість років щось будував, планував своє майбутнє і облаштовуєш життя. Зараз доводиться все залишити і поїхати в нікуди " , - говорить Тетяна.

Проте, не дивлячись на скрутне становище, дівчина кожного дня самотужки приносить воду і їжу покинутим тваринам. Їх наразі побільшало у Покровську, адже деякі жителі поїхали, залишивши напризволяще своїх домашніх улюбленців.

Покинуті тварини кожного дня чекають Тетяну і виходять їй назустріч. Дівчина зізнається, що не лише годує котів, але й намагається кожного з них приголубити. 

Наприклад, ось цьому рудому пухнастику подобається ще й спілкуватися.

"Він, якщо мене бачить, розмовляє зі мною, підбігає завжди. Кіт був домашній, певний час він був дуже худий, бігав по вулиці, а зараз звик, почав набирати вагу " , - розповідає Тетяна.

Деяких кішок переселенка прихистила у себе вдома. Їх забере і в евакуацію. Тетяна незабаром буде виїжджати на Київщину з батьками. Каже, що мама нещодавно перенесла операцію, а батько інсульт.

Знайти житло родині допомогли переселенці з Донецька. Самотужки, зізнається Тетяна, важко знайти прихисток, адже не всі орендодавці готові здавати нерухомість людям з хворими родичами та тваринами.

На новому місці оселю треба теж ремонтувати та приводити до ладу. У Покровську перед виїздом Тетяна готує переноски для котів і вже збирає речі, сподіваючись, що у рідному місті поменшає покинутих тварин. 

Деталі - в сюжеті ТК "Орбіта". 

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що тварин із зоопарку Білицького прихистили на Полтавщині.