Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя», який був релокований на Закарпаття, активно працює над налагодженням взаємодії з благодійними фондами і створенням комфортних умов для розвитку та навчання своїх підопічних. Детальніше розповіли у Покровській міській військовій адміністрації.

Нещодавно Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» уклав партнерську угоду з «Агенцією регіонального розвитку Закарпатської області» та Програмою ООН з продовольства (UN World Food Programme).

В рамках співпраці Покровський центр комплексної реабілітації отримав партію харчових продуктів довготривалого зберігання. Кожен набір включає борошно, макарони, вівсянку, олію, горох, гречку та цукор.

«У цей нелегкий час, весь світ єднається, аби підтримати нас у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Вихованці Центру «Милосердя» та їхні батьки від щирого серця дякують благодійникам за турботу», – зазначила керівниця Центру Марина Алексєєнко.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, що благодійний фонд «TAPS» з Дніпра завітав до Першотравневого старостинського округу, аби видати набори підтримки для жінок.