Вчора, близько 19:00, Покровськ потрапив під ворожий обстріл, внаслідок якого троє осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Усі постраждалі були госпіталізовані до Добропільської міської лікарні, одна дівчина перебуває у важкому стані через складне поранення ноги. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Комісія активно документує наслідки руйнувань. Комунальні служби прибирають уламки та зашивають вікна, використовуючи будматеріали з матеріального резерву. Благодійники також не залишаються осторонь, допомагаючи ліквідувати наслідки обстрілів.

Загалом,  з початку повномасштабного вторгнення в громаді пошкоджено 40% житлового фонду, повністю зруйновані дві багатоповерхівки та понад 70 приватних будинків.

Триває евакуація. Станом на сьогодні, 3 вересня, в Покровській ТГ досі перебуває близько 42 тисяч жителів, 30 з яких – у самому місті.

«Звертаюсь до мешканців громади: ми бачимо, що до нашого міста вже дістає ствольна артилерія, тому не треба зволікати з евакуацією, збирайтеся, евакуюйтеся і бережіть себе!» – зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що БФ «Янголи спасіння» надав допомогу жителям Добропілля після обстрілу 31 серпня