З Красногорівки Покровського району спецекіпаж «Білий Янгол» вивіз двох важкопоранених мешканців і подружжя, яке внаслідок обстрілу втратило сина. Про це повідомили в поліції Донецької області.

 Правоохоронці вчасно надали допомогу 73-річній жінці. Ворожий снаряд поцілив у цивільне авто, в яком перебувала пенсіонерка.

Постраждала отримала опіки тіла, відкриту травму голови. Після надання першої медичної допомоги, поранену доставили до лікарні.

 

Серед врятованих – і 63-річний чоловік з осколковим пораненням ноги. Поліцейські наклали турнікет потерпілому і доставили його до найближчого медзакладу.

Про евакуацію також попросило подружжя, що днями пережило трагедію. Під час ворожого обстрілу осколком вбило їхнього 25-річного сина.

 «Білі янголи» допомогли транспортувати тіло, а тепер евакуювали батьків, 48 та 49 років. З собою сім’я забрала трьох собак.

Під час зборів по приватному сектору, де перебував екіпаж, окупанти вдарили з дрона. Обійшлось без постраждалих.

Поліцейські закликають мешканців евакуюватися з Красногорівки. Зв’язатись з групою «Білий Янгол», яка працює на Мар’їнському напрямку, можна за номером 066-56-10-102.

Деталі - у відео відділу комунікації поліції Донецької області.

 

 

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що на Донеччині під час примусової евакуації вже вивезено понад 1000 дітей.